MORE

XCOM 2 va avea Day 1 Mods

Da, Day 1 Mods. Pentru ca Day 1 DLC era cam ridicol, Firaxis a decis sa abordeze o noua tactica. In loc sa produca mai mult continut, pe care sa il vanda apoi comunitatii, a convins comunitatea sa faca mai mult continut care sa fie disponibil gratuit.

Mai exact, Firaxis a colaborat cu creatorii modificarii The Long War, cea responsabila pentru reparearea multora din greselile lui XCOM. Chiar daca Long War Studio (cum a decis sa isi spuna aceasta echipa) lucreaza la propriul lor joc, s-au apucat de lucru si la realizarea de modificari pentru XCOM 2.

Exact ce fel de modificari vor face pentru joc? Nu a fost anuntat, dar pare probabil ca vom vedea o noua iteratie de Long War, care va face XCOM 2 mai lung, mai greu, cu mai multe optiuni tactice.

XCOM 2 va fi lansat in ziua de 5 februarie si reprezinta o schimbare tematica importanta pentru serie. In loc sa te lupti dintr-o baza subterana cu invadatori extraterestri, va trebui sa conduci o batalie de rezistenta impotriva unei ocupatii deja stabilite, povestea jocului mergand pe ideea ca ai pierdut XCOM 1, cel mai probabil pentru ca te-ai prins prea tarziu cum trebuia sa folosesti satelitii.

Jocul va aduce multe imbunatatiri la partea de personalizare a soldatilor, va adauga optiuni de furisare si poate chiar va folosi un AI adevarat, nu o jigodie computerizata care trebuie sa triseze ca sa iti ofere o zecime din provocarea pe care o avea jocul din 1994. De asemenea, poate ca nu va mai avea cinematice cu dialog scris de cineva care ar trebui lovit peste ceafa cu un pastrav.

[Gamasutra]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close