PC&Consoles

XCOM 2 primește o unealtă de propagandă gratuită

Primul expansion al lui XCOM 2 va fi lansat spre sfârșitul acestei luni, adăugând câteva straturi suplimentare de complexitate care să vă facă să uitați de faptul că structura de bază a sistemului de luptă este oribilă și profund defectă.

War of the Chosen va adăuga facțiuni, inamici, amenințări, relații între personaje, arme și multe altele, dar până atunci, puteți să vă amuzați cu un centru de propagandă gratuit.

Ce este un centru de propagandă? Exact ce ați crede, un loc unde puteți să faceți propagandă pentru facțiunea voastră. Acest utilitar poate fi descărcat gratuit de pe Steam și vă oferă posibilitatea de-a importa personaje din XCOM 2 pentru a le customiza mai departe și de-a crea postere cu aceste personaje, care își vor face apariția în joc.

De ce ai vrea să faci asta? Fiindcă adaugă un aer de autenticitate experienței. La urma urmei, ai crede că prin toate acele nivele și-ar face apariția vreun semn că forța ta de rezistență inspiră populația să se opună ocupației extraterestre.

XCOM 2 War of the Chosen va fi disponibil din ziua de 29 august. Poate cu această ocazie au rezolvat problema inamicilor care rămâneau suspendați în aer și complet nețintibili. Asta sau au renunțat la pretenția de-a avea un iron-man mode într-un joc a cărui mecanici de luptă pot fi atât de defecte.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button