Gaming

XCOM 2 poate fi descărcat gratuit

Firaxis a venit cu un sequel superb pentru Enemy Unknown. XCOM 2 încă se ține bine și are mari șanse, vorba aia, să îmbătrânească precum un vin bun. Iar dacă vrei să eliberezi planeta de sub jugul extrateresîștrilor care au cucerit-o în stil turn based, cred că XCOM 2 e un titlu potrivit pentru strategul din tine. Jocul a fost de foarte multe ori pus la reducere pe Steam cu ocazia multitudinii de evenimente, da uneori, paaarcă free sună mai tentant decât un discount, nu?

Este o ocazie foarte bună să intrați în universul celor de la Firaxis, și chiar dacă își va pierde componenta multiplayer, XCOM 2 rămâne în continuare un titlu foarte fun care aduce o campanie interesantă și complexă. Ai sistemul acela party-based, ușor îmbunătățit, iar sarcina ta este să formezi mișcarea de rezistență și să refaci organizația XCOM care va salva planeta.

Jocul poate fi descărcat gratuit de pe Epic Games Store, alături de un alt titlu, Insurmountable, adresat celor în căutarea unui roguelike dificil dar captivant. Ambele se află în oferta curentă de jocuri gratis oferite de Epic, dar pentru o perioadă limitată. Aveți timp să le adăugați permanent în librărie până cel târziu joia viitoare 21, aprilie, la ora 18.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button