GamingPC&ConsolesȘtiri IT

XCOM 2 este gratuit în acest week-end pe Steam

Dacă vă plac bătăliile lipsite de speranță împotriva unor invadatori de dincolo de stele, dar nu prea aveți bugetul pentru așa ceva, atunci aveți noroc. XCOM 2 este acum disponibil gratuit pentru toți cei care vor să îl butoneze.

Jocul poate fi descărcat de pe Steam până pe 25 martie și butonat în această perioadă după bunul plac. Nu îl veți putea păstra dincolo de această dată, dar dacă îl cumpărați în această perioadă aveți parte de o reducere destul de mare, jocul costând doar 12.5 euro. Puteți păstra până și progresul de pe parcursul acestui week-end gratuit dacă îl cumpărați.

Deși,dacă vreți să vă distrați la maxim, probabil va trebui să cumpărați și War of the Chosen, un expansion masiv ce adaugă sute de ore în joc. Acel expansion costă 20 de euro pe cont propriu, și necesită jocul de bază. Așa că reducerea asta este cam necesară dacă vreți să aveți parte de experiența completă.

Așa că mult noroc la nimerit acele lovituri cu șansă foarte mică, recomand rachete. Rachetele nu țin cont de părerea jocului despre ce înseamnă sau nu acoperire.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button