Gaming

XCOM 2 anuntat exclusiv pentru PC… pentru moment!

Unul dintre jocurile cu care mi-am petrecut sute de ore este Xcom Enemy Unknown. Un titlu cu care sunt familiar inca de pe vremea lui 386, atunci, ca si acum, jocul oferind acel ceva care sa ma faca sa pierd saptamanile in fata unui monitor, doar, doar, nu imi moare toata echipa. Asta ca sa nu mai discutam despre latura econimica a jocului. Ce sa mai, ultimul Xcom a fost un joc pe care il jucai fara probleme, cu toate ca era plin de buguri. Dar in momentul in care 2K au anuntat XCOM 2 ca titlu exclusiv pentru PC in cursul zilei de ieri, cu tot cu suport pentru moduri, cineva dansa Macarena de fericire. *mental vorbind

Anuntul a fost intuit de mine, asta dupa ce compania a pus pe picioare un site pe care l-a anuntat pe Twitter, doar pentru a face ceva publicatate proiectului. Ei bine, intuitia mea nu a dat gres, acesta fiind precursorul vechiului XCOM, joc care se desfasoara la 20 de ani in viitor, lumea fiind controlata de catre forte extratereste. *adica tot calvarul din Enemy Unknown a fost de pomana? Sad puppy face!

Firaxis, studioul care se ocupa de joc, a promis un nou sistem de editare al personajelor, clase updatate, nivele generate procedural, in functie de jucator si evident, suport pentru modding. Stiti voi, chestii de care nu prea auzi in 2015 – Exclusivitate PC si Suport pentru moduri!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button