GamingPC&Consoles

Xbox Showcase 2023 nu va include trailere generate pe calculator, în schimb optează pentru imagini reale din jocuri

Trăim în era în care fiecare companie mare își organizează propriul eveniment de gaming. Show-uri precum E3 și-au trăit perioada de glorie, iar singurul expo serios care mai rămâne în picioare este Gamescom, în Germania. Însă cu noua libertate, companiile precum Microsoft au început să găsească moduri creative prin care să-și prezinte creațiile, iar următoarea ediție de Xbox Showcase promite foarte multe pentru gameri.

Discuția care a aprins interesul publicului este cea legată de conținutul prezentat în cadrul evenimentului. După ce PlayStation Showcase 2023 a fost interesant, dar plin de trailere CG, fanii au fost indignați. Și pe bună dreptate, întrucât tot ce-am văzut au fost de fapt niște trailere generate pe calculator, care vor avea legătura puțin spre deloc cu produsul final. Pentru a răspunde acestei probleme, Aaron Greenberg (Vice-Președinte Marketing Xbox) a declarat pe Twitter că niciunul dintre jocurile Microsoft nu vor avea prezentări false.

Asta înseamnă că gamerii vor vedea fie gameplay, fie cinematice create cu motorul grafic din fiecare joc. O mișcare prin intermediul căreia Microsoft încearcă să recâștige dragostea fanilor după un an destul de lipsit de evenimente importante și după un Redfall care a dezamăgit din toate punctele de vedere. O altă mișcare bună din partea companiei este faptul că s-au îndepărtat de afirmația pe care au făcut-o anul trecut, atunci când pagina Xbox de pe Twitter ne anunța că „toate jocurile pe care le vedeți astăzi vor fi jucabile în următoarele 12 luni„.

Tot ce ne-a mai rămas de făcut este să așteptăm până pe 11 iunie 2023, atunci când vom putea urmări evenimentul. Xbox Showcase 2023 va fi un show foarte interesant și o șansă pentru Microsoft să se revanșeze față de fanii pe care i-a supărat în ultima vreme. Cât despre jocurile pe care le vom putea vedea, pe lângă Psychonauts 3 și Fable ne putem aștepta la imagini din următorul Forza Motorsport și cine știe, poate vreo nouă aventură din universul Gears of War.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button