GamingRSS PaginaDeMedia

Xbox Series X va fi compatibil cu aproape toate jocurile de Xbox One

Xbox Series X va ajunge in piata spre sfarsitul acestui an si va fi compatibil cu toate jocurile Xbox One; aproape. Exceptie fac cele care se bazeaza pe senzorul Kinect. Intr-o postare pe blogul oficial, care descrie viziunea sa pentru seria X, Phil Spencer a confirmat ca viitoarea consola va sustine patru generatii de jocuri atat timp cat nu necesita un dispozitiv Kinect.

Este intentia noastra ca toate jocurile Xbox One care nu necesita Kinect sa poata rula pe Xbox Series X in ziua de lansare a consolei.

Phil Spencer, CEO Xbox

Incompatibilitatea Seriei X cu jocurile Kinect nu se datoreaza vreunui obstacol tehnic, deoarece Microsoft are un angajament fata de accesoriu. Comentariile sale consolideaza intentiile Microsoft de a renunta complet la accesoriul odata popular, in aceasta viitoare generatie a consolei. Xbox Series X nu are un port Kinect, iar Microsoft nu va suporta adaptorul USB Kinect, care a fost intrerupt in 2018, la scurt timp dupa incetarea suportului. In ciuda abandonului Kinect si a tuturor jocurilor sale, Xbox se angajeaza sa aduca majoritatea catalogului sau pe next-gen.

Xbox Series X Backwards Compatibility

Inginerii nostri care se ocupa de compatibilitatea cu titlurile precedente au investit ani de munca pentru a imbunatati experienta de utilizare a librariei de jocuri. Asta fara a necesita costuri suplimentare din partea utilizatorilor sau munca in plus a dezvoltatorilor.

Alte noutati despre Xbox Series X mentionate includ suportul pentru Xbox Elite Controller si Xbox Adaptive Controller. Exista de asemenea Smart Delivery in favorul consumatorilor, o initiativa care permite jucatorilor sa treaca de la o versiune de Xbox One a unui joc la cea next-gen.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button