GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Xbox Series X/S va putea rula jocurile backwards compatible de un HDD extern

Solutiile de stocare din consolele next-gen sunt un subiect foarte discutat in ultima vreme. PlayStation inca nu a prezentat optiunile de upgrade pentru PS5, insa Microsoft a facut-o iar fanii nu au fost prea fericiti. Avem insa si vesti bune, intrucat Xbox Series X/S va putea rula jocurile de Xbox One direct de pe un HDD extern pe USB. Aceasta miscare am vazut-o si din partea Sony, doar ca Microsoft o duce la un alt nivel.

Pentru cei care au deja jocurile pe Xbox One sau chiar le stocheaza in acest moment pe un HDD extern, procesul va fi plug&play. Doar iei HDD-ul cu pricina si-l conectezi la una dintre consolele next-gen. De acolo, poti intra direct in actiunea jocului. Cu atat mai mult, acest sistem suporta si anumite jocuri de Xbox 360 si Xbox Classic.

Interviul in care ni s-a confirmat aceasta posibilitate include si detalii despre Quick Resume. Aceasta caracteristica iti permite sa pui pauza unui joc si sa-l lasi sa ruleze in background. Partea interesanta este ca functioneaza chiar daca intri intr-un alt joc. Aparent va functiona si cu jocurile stocate pe hardul extern, astfel vei putea schimba super rapid intre titluri pe noul tau Xbox Series X/S.

Microsoft va lansa Xbox Series X/S pe 10 Noiembrie, data in care EA Play va deveni parte din Xbox Game Pass, astfel nu vei duce lipsa de jocuri pana cand apar titlurile next-gen. Odata cu achizitia Bethesda, cred ca daca ar primi suport oficial si in Romania, Xbox ar putea intrece PlayStation la vanzarile pe plan local.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button