GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Xbox Series S poate emula jocuri de PlayStation 2

Chiar daca am fost impotriva sa, trebuie sa recunosc ca Xbox Series S este o consola interesanta. Cu atat mai mult cu cat gamerii din toata lumea au inceput sa experimenteze cu ea. Unul dintre acestia este Modern Vintage Gamer care ne arata cum noua consola de la Microsoft nu doar ca ruleaza jocuri next-gen. Mai mult de atat, reuseste sa emuleze si titluri retro. In cazul de fata, jocuri de PlayStation 2.

Emularea de titluri din era PlayStation 2 este posibila pe noul Xbox Series S prin intermediul Developer Mode. Gratie sistemului de operare bazat foarte mult pe Windows, poti rula aplicatii third-party precum emulatoarele direct pe consola. Alaturi de PS2, mai poti juca titluri de GameCube, Wii si alte console vechi prin intermediul RetroArch.

RetroArch Xbox Series S PlayStation 2

Xbox Series S este mezina familiei, avand performante mult sub Series X. Chiar si asa, pretul este foarte mic pentru next-gen, la numai 1.500 de lei. Iar faptul ca acum poti deja sa emulezi atatea jocuri pe ea, o face foarte atractiva. Mai mult de atat, poti emula PlayStation 2, consola rivalilor de la Sony, ceea ce iti ofera posibilitatea de a-ti crea un sistem de gaming care combina jocurile moderne cu cele retro, fara a te lipsi de exclusivitatile de acum cativa ani.

Cu aceasta noua descoperire, Xbox Series S tocmai a devenit o oferta mult mai buna si sunt foarte curios cum functioneaza. Iar pentru suma ceruta, cred ca este un deal foarte bun. Ramane insa de vazut daca Microsoft va lasa aceste tactici la liber, sau le va restrictiona cumva.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button