GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Xbox Series S nu poate rula Yakuza: Like a Dragon la 1080p cu 60FPS

Spuneam candva ca noua consola ieftina de la Microsoft va fi un fail si va reprezenta un obstacol pentru evolutia jocurilor. Pe atunci, multi mi-au dat in cap spunand ca nu stiu ce vorbesc. Si pe cat imi place sa am dreptate, in acest caz nu prea ma bucur. Se pare ca Yakuza: Like a Dragon nu va putea rula la rezolutie FullHD cu 60 de cadre pe secunda pe Xbox Series S.

Sega a dezvaluit cateva detalii despre cel mai nou joc din seria Yakuza, insa cand vine vorba de Xbox Series S nu pot spune ca avem rezultate prea bune. Se pare ca jocul va avea doua setari dintre care utilizatorii vor putea alege. Fie joaca la rezolutie 1440p cu 30 de cadre pe secunda, fie la 900p cu 60FPS. Asta inseamna ca jocul nu poate rula la 1080p cu un framerate stabil, astfel a fost necesara o coborare pana la 900p.

Xbox Series S FeaturePartea cea mai proasta este ca Yakuza: Like a Dragon este departe de a fi un joc foarte aratos. Plus ca vorbim inca de o consola nelansata. Daca deja de pe acum punem problema in acest fel, ma intreb cum vor evolua lucrurile peste doi ani spre exemplu. Cand toti vor dori sa treaca spre rezolutii mai mari si sa se bucure de niste Ray Tracing in toata splendoarea sa, va exista undeva in piata o consola slaba din punct de vedere al configuratiei hardware care va tine industria pe loc. Dar nu ma credeti pe cuvant in legatura cu treaba asta; va invit sa asteptam impreuna si sa vorbim dupa ce avem consola.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button