GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Xbox Series S nu poate rula jocuri de Xbox One X

What the flying f#%k?!

Deja Xbox Series S a devenit vedeta momentului dupa ce a fost dezvaluit pretul de 299$. Se pare insa ca pentru aceasta suma nu primesti foarte multa consola. Si nu doar pentru ca este cu 60% mai mica decat Series X, ci pentru ca este ceva mai slaba din punct de vedere hardware decat Xbox One X. Iar ca sa dovedeasca asta, Microsoft a confirmat ca jocurile de Xbox One care vor rula pe Series S nu vor fi Xbox One X enhanced, ci variantele standard.

Xbox Series S a fost creat pentru a fi cea mai accesibila consola next-gen si in acelasi timp sa ruleze jocuri noi la rezolutie 1440p cu 60FPS. Pentru a oferi cea mai buna calitate in modul backwards compatible, Series S va rula versiunile de Xbox One S a jocurilor peste care va aplica anumite filtre, va oferi un framerate mai mare, timpi mai scurti de incarcare si Auto HDR. Declaratie Microsoft catre cei de la VGC

Asta inseamna ca jocurile de Xbox One S vor rula pe next-gen tot la rezolutie 1080p, insa vor beneficia de noutatile hardware introduse de consola next-gen. Dar hei, macar nu vor mai merge la 24/30FPS ci la 60. Nefiind insa variantele enhanced pentru One X, nu vor rula la rezolutie 4K. Si acum, fie cum o fi, la 300 de coco poate o sa fie buna de ceva, desi aceasta veste nu face decat sa intareasca ce credeam atunci cand am scris articolul asta. Sper ca ma insel si ca va avea succes; pana la urma va deschide usa catre next-gen pentru multi utilizatori cu un asemenea pret.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button