PC&Consoles

Xbox Scorpio rivalizeaza cu PC-ul

Generatia actuala de console s-a dovedit a fi mai putin decat perfecta in ceea ce priveste performanta, dar se pare ca noua generatie, cum ar fi noua consola Xbox Scorpio, nu doar ca are mai multa putere, dar poate chiar sa rivalizeze cu PC-ul.

Conform declaratiei lui Mateusz Tomazkiewicz, designer principal la narativul lui The Witcher 3 in cadrul studioului CD Projekt, Xbox Scorpio reprezinta un salt insemnat de performanta. Nu doar mai mult de ce este in stare sa faca un Xbox One, dar daca Wild Hunt ar fi fost dezvoltat pe aceasta platforma, ar fi putut sa arate chiar mai bine decat pe PC. Cine stie, poate nu ar fi fost nevoie de acel downgrade grafic masiv pe care l-a luat sistemul de iluminare.

Desigur, ca va avea jocuri mai aratoase. Daca ar fi fost disponibil cat lucram la Wild Hunt, m-as fi asteptat sa aiba acelasi nivel de calitate pe care il avem pe PC acum sau chiar mai mult. Asta este parerea mea personala, nu stiu foarte multe despre subiect. Cred ca PC-ul creste si se dezvolta mai departe foarte rapid. Placile video sunt lansate foarte des si mai frecvent decat apar console noi. Asa ca sunt de parere ca Scoprio va fi la acelasi nivel cu cel la care va fi atunci PC-ul. Dar cred ca PC-ul va depasi rapid consola.

O veste cu siguranta buna pentru cei care au de gand sa cumpere un Xbox Scorpion. Creatorii unuia dintre cele mai aratoase jocuri facute in ultimii ani au o opinie destul de buna despre noua generatie de console. Cei care raman la PC ar trebui sa considere un upgrade anul viitor, pentru ca Cyberpunk 2077 probabil va topi placa voastra video actuala.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button