MORE

Xbox Project Scorpio va avea un pret de 399 € [LEAK]

Un magazin numit Xtralife.es, se pare ca a desconspirat pretul real la Project Scorpio, acesta fiind 399 de euro.

Daca pretul este unul real, se pare ca Microsoft au de gand sa se bata de la egal la egal in cu Playstation 4 Pro de 1TB, ceea ce nu este o idee rea pentru Microsoft, compania urland si aratand publicului cat de puternica este consola, ba mai mult, afirmand ca este cea mai puternica consola din aceasta generatie. Cu 12 GB de RAM nici nu ne miram, dar RAM-ul pana la urma nu inseamna totul, asa cum nici puterea de procesare, Wii-ul demonstrand asta in trecut.

Pretul pare sa reflecte realitatea, analistii afirmand ca Project Scorpio s-ar invarti in jurul pretului de 400, respectiv 449 euro, ceea ce l-ar pune la start cu Sony si al lor PS4 Pro. Totusi, avantajele PS4 Pro-ului sunt deja vizibile, existand deja o rata destul de mare de adoptie, ba mai mult, suport pentru VR. Pe de alta parte, Project Scorpio propune o experienta mult mai fidela, mai multa putere de procesare si peste 5.5 GB spatiu pe RAM (pe care ii propune PS4 Pro) in care sa iti imprasti jocul.

Cel mai probabil o sa primim un anunt oficial la E3, unde Microsoft va anunta consola fie dupa eveniment, fie pentru sezonul rece, in prag de sarbatori, asa cum au facut si pana acum.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Xbox Project Scorpio va avea un pret de 399 € [LEAK] - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button