Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dragon Age Inquisition „are bucurii” la Xbox One

/
/
/
/
image

RPG-ul de la BioWare se apropie de serviciul exclusiv Xbox One cu cinci zile înainte de data de 18 noiembrie, data lansarii sale în America de Nord, ceea ce înseamnă ca abonații pot incerca jocul timp de până la șase ore. Acesta include modul recent dezvaluit de 4 -player co-op.
Daca versiunea trial va incanta, puteti merge mai departe cu progresul si cumpara jocul full, EA neuitand sa mentioneze faptul ca va fi redus cu 10% pentru membrii Access in magazinul online Xbox One.

Dragon Age : Inquisition este cel mai recent titlu EA care primeste „tratamentul” de șase ore prin intermediul serviciului de abonament. EA Access members sau acces complet la o selecție de jocuri „Vault”, inclusiv Plants vs Zombies : Garden Warfare și Need for Speed​​:Rivals. În prezent taxa este de 5 dolari pe lună, sau de 30 de dolari pe an.

În ceea ce priveste Dragon Age:Inquisition, el vine pe PS4, PS3, Xbox 360 și PC, precum și pe Xbox One la data de 18 noiembrie în America de Nord, 20 Noiembrie în Australia și 21 noiembrie în Europa .

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar