GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Xbox One va primi curând suport pentru mouse și tastatură

Microsoft a anunțat că consolele Xbox One vor primi în curând suportul pentru mouse și tastatură. Compania a venit apoi cu un alt anunț că ar fi în parteneriat cu Razer pentru a aduce jucătorilor opțiuni suplimentare pentru mouse și tastatură.

În anunț, Microsoft a adăugat că suportul mouse-ului și al tastaturii ar fi pentru fiecare caz în parte, alegerea finală având-o dezvoltatorii în ceea ce privește implementarea completă. Nici o actualizare nu va adăuga mouse-ul și suportul tastaturii pentru fiecare titlu existent pe această platformă. Dezvoltatorii vor trebui fie să facă o actualizare special pentru asta sau să o includă în jocurile viitoare.

Warframe a fost deja confirmat ca unul dintre primele jocuri de pe Xbox One care va primi un patch ce vă va permite să jucați cu mouse și tastatură. Microsoft nu a anunțat când patchul va fi gata, doar că sosește „în următoarele săptămâni”.

Deocamdată, funcționalitatea mouseului și a tastaturii pe Xbox One este disponibilă numai pentru jucătorii care fac parte din programul Xbox Insider. Xbox Insider vă permite să testați noile actualizări de sistem pentru consolele Xbox One înainte de lansarea oficială pentru public. Ocazional, insiderii vor putea testa noi caracteristici și jocuri care vin pe Xbox One sau Windows 10. Puteți să vă îndreptați către siteul Microsoft pentru a vă alătura Xbox Insider.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button