MORE

Xbox One se vinde acum mai bine decat Playstation 4

Bazandu-se pe succesul sau de luna trecuta, Microsoft a anuntat ca Xbox One-ul a fost cea mai bine vanduta consola in luna Noiembrie. Dupa cum spune si Redmond, citand statistica celor de la NPD Group, Xbox One a fost in ultima perioada cea mai bine vanduta consola in Marea Britanie si Statele Unite, punand astfel capat dominatiei SONY de aproape un an. Reducerile de pret si lista bogata de continut au contribuit foarte probabil la aceasta crestere.

Potrivit NPD Group, vanzarile de console au crescut in mai multe feluri. NPD sustine ca vanzarile de console propriu-zise au crescut cu 3% comparativ cu luna Noiembrie a anului trecut, in timp ce comparate cu vanzarile de PlayStation 3 si Xbox 360 din primele 13 luni de la lansare acestea sunt cu 80% mai mari.

De asemenea, pachetele pe care Microsft si SONY le-au oferit, au avut rezultate foarte bune. NPD sustine ca pachetele de console + jocuri au contribuit foarte mult la vanzarile acestora. Cu siguranta, suntem in continuare departe de un anunt oficial din partea celor de la Microsoft referitor la numarul exact de console vandute, dar daca acest trend ascendent continua, este posibil ca situatia sa se schimbe curand.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close