MORE

Xbox One se transforma intr-un PC, primeste suport pentru mouse si tastatura

Consola Xbox One isi continua drumul de a se transforma intr-un PC, Microsoft anuntand ca suportul pentru mouse si tastatura va fi disponibil in viitorul apropiat.

Chiar si pe generatia anterioara, existau metode prin care puteai adauga clasicul combo de mouse si tastatura, dar mereu folosind solutii dezvoltate de alte companii si niciodata cu precizia maxima posibila. De acesta data, Microsoft s-a implicat direct pentru a se asigura ca mouse-ul si tastatura vor functiona cum trebuie.

In acest moment, varianta de dezvoltare a consolei Xbox One are suport pentru tastatura, iar mouse-ul este in curs de implementare. Nu s-a putut confirma o data la care si acesta va fi integrat, dar conform declaratiei lui Phil Spencer, sef al diviziei de Xbox, se va intampla peste cateva luni, nu peste cativa ani.

Suportul pentru mouse si tastatura pe Xbox One va fi destul de util atunci cand Microsoft va incepe sa lanseze toate acele jocuri care vor suporta cross-play cu PC. Nu de alta, dar ultima data cand au facut ceva similar, cu Xbox 360 la jocuri precum Shadowrun, tintirea variantei de PC a trebuit sa fie schilodita pentru ca cei care participau de pe consola sa aiba vreo sansa.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button