MORE

Xbox One s-ar putea ieftini serios gratie unui nou procesor

Chiar daca Microsoft a mai taiat din pretul de 349 dolari al Xbox One cu ocazia sarbatorilor, există indicii ale unei scaderi si mai drastice si permanente de pret ale consolei de jocuri. Un manager de proiectare a cipului AMD si-a actualizat recent CV-ul lui pe LinkedIn (facut privat) cu cateva cuvinte despre cum a lucrat la o versiune mai eficienta a procesorului Xbox One „care a redus costul acestuia”. Nu există indicii cu privire la când acesta va sosi, dar recent AMD a „scapat” o informatie cu privire la primul său CPU bazat pe o noua tehnologie, si care va fi livrat în 2015. Cu alte cuvinte, Xbox One ar putea scadea la pret si ar putea fi cumparat la anul pe vremea asta in noua versiune.

Upgrade-urile de procesor nu sunt ceva nou în lumea consolelor. Acestea sunt cruciale atât pentru reducerea prețului cat si pentru sistemele mai mici de racire, care nu sunt atat de zgomotoase. Cu toate acestea, PlayStation 4 a facut vanzari mult mai mari fata de Xbox One, si asta se datorează în mare parte avantajului de preț inițial. Dar prețurile mai mici ar trebui să ajute atât Microsoft pentru rămâne in aceasta competitie cat si sa va lase cu ceva mai multi bani in buzunar.

Articole asemanatoare

12 comentarii

   1. Poti sa te turezi tu cat vrei , PS4 se comporta mai bine si e spusa chiar de catre developeri asa ca iesi tu din casa si citeste.

    1. Hmm… daca cineva iti zice ca o masina e buna decat alta, iar tie nu-ti place, pe care o iei?

   2. Ohh, a vorbit frustratu sef. Man imi zici mie sa ies din casa? Uita-te la poza ta de profil si dupa vorbim.

     1. Cum am mai spus, nu am ce discuta cu copii de clasa a 8 a…

     2. Ma cine a zis ca am eu 14 ani? Doamne sunt satul de dastia care sunt tari in fata tastaturi si se cred mari maturi si alea alea, cand defapt in realitate sunt niste retarzi antisocialisti. Du-te ba si f-ati un viitor.

     3. sti vorba aia? Cel mai destept cedeaza.. In cazul asta, a fost limba romana. Hai pa si-un praz verde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button