Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Xbox One primeste Windows…95

/
/
/

Microsoft tot spune de ceva vreme ca vrea sa faca o platforma unificata Windows, aducand sistemul de operare integral pana si pe Xbox One. Asta s-a intamplat! Insa poate nu in modul in care ati crede.

Un individ priceput care isi spune vcfan a reusit sa se foloseasca de o varianta dedicata dezvoltatorilor a consolei Xbox One pentru a porta DosBox pentru Universal Windows Platform. Consola va primi in mod oficial suport pentru aplicatii UWP de la vara, asa ca atunci toata lumea va putea face asta… daca Microsoft nu isi baga nasul. Si ce exact a facut? A rulat Windows 95 pe pe Xbox One.

Sistemul de operare era perfect functional pe Xbox One, permitand navigarea prin meniuri, poate si schimbarea tapetului de pe desktop la Forest. Cu aceasta ocazie consola a capatat si un numar foarte mare de jocuri de calitate, precum Freecell si Hearts.

DosBox in sine poate fi folosit apoi la emularea unui numar mare de jocuri, precum Duke Nukem 3D, care functioneaza pe consola la un framerate de-a dreptul oribil.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar