GamingȘtiri IT

Xbox One permite acum să te joci cu mouse și tastatură

În cadrul evenimentului XO18, Microsoft a anunțat că Xbox One va primi suport pentru tastatură și mouse pentru mai bine de 14 jocuri.

De-a lungul anilor, au tot fost zvonuri în privința implementării acestui feature, însă abia în luna septembrie am primit o confirmare din partea Microsoft, în care anunța că Warframe va putea fi jucat cu ajutorul perifericelor începând din octombrie. Fortnite va fi unul dintre primele jocuri în care vei putea schimba controllerul pentru mouse și tastatură, iar Epic Games ne asigură că jucătorii care folosesc aceste periferice pe Xbox One vor fi grupați în aceleași meciuri.

Mai jos avem cele 14 jocuri anunțate în care perifericele vor funcționa:

 • Bomber Crew
  Deep Rock Galactic
  Strange Brigade
  Vermintide 2
  War Thunder
  X-Morph Defense
  Children of Morta
  DayZ
  Minion Master
  Moonlighter
  Vigor
  Warface
  Wargroove

De asemenea, Microsoft a încheiat un parteneriat cu Razer, care lucrează să dezvolte o tastatură și un mouse special pentru Xbox One. Desigur, tastaturile vor funcționa și pe PC, și vor avea un buton special pentru Xbox (la fel cum au și controllerele), dar și Xbox Dynamic Lighting, în care culorile perifericelor îți vor da indicii sau te vor avertiza de pericole în joc. Razer a declarat că urmează să prezinte produsele în cadrul CES în ianuarie 2019.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button