Gaming

Xbox One isi schimba interfata grafica

Încălziți conexiunea la internet și pregătiți consola pentru un facelift, pentru că Xbox One este pe cale să primească o nouă interfață. Major Nelson, cunoscut și sub numele de Larry Hryb, director de programare pentru Xbox Live, anunță că cel mai nou update de firmware al Xbox One reprezintă fundația pentru o viitoare schimbare a modului în care utilizatorul interacționează cu sistemul său. In esență acesta anunta un noul look pentru interfață.

Interfața consolei va fi modificată, element pe care nu îl vezi în fiecare zi, deoarece necesită foarte multă muncă atat sub capota consolei, dar și la design. Predecesorul lui Xbox One, Xbox 360, a primit două astfel de update-uri în istoria sa, unul în 2008 și încă unul în 2011, fiecare aducând funcționalitate extinsă și o înfățișare mai asemănătoare cu interfața Metro de la Windows 8.

Nu a fost specificat exact ce presupune acest redesign al interfeței, sau când ne putem aștepta la el, dar din moment ce pașii premergători sunt deja implementați, ar putea iesi chiar în această toamnă. Printre speculațiile despre ce ar putea aduce nou aceasta interfață sunt zvonite o și mai mare distanțare de Kinect și o creștere a vitezei de până la 50%. Informații detaliate despre noua interfață ar trebui să fie disponibile în următoarele săptămâni.

Articole asemanatoare

Back to top button