MORE

Xbox One este prima consola oficiala a Chinei in 14 ani si… se vinde!

Xbox One este prima consola oficiala a Chinei in 14 ani si, incepand de astazi, este pe piata.

Programata sa fie lansata oficial martea trecuta, a fost intarziat cu sase zile. A fost pregatita si o petrecere de lansare insa, din cauza vremii nefavorabile, petrecerea a fost anulata.
In ciuda lipsei planurilor oficiale, lansarea Xbox One nu a fost fara „fanfara”. Unul dintre partenerii Microsoft a organizat o lansare la miezul noptii in 8 dintre magazinele sale din China. Sigur, nu a semanat cu o lansare la miezul noptii la GameStop insa Sunning Electronics a avut cate un magazin deschis la miezul noptii in Beijing, Shanghai, Shenzhen, Guanghhou, Nanjing, Shenyang, Wuhan si Chongqing, acestea fiind orasele majore.

Urmatoarele imagini si video-uri sunt de la lansarile nocturne din Shanghai.
Priviti pozele din Shanghai! Desigur, nu arata precum cele din Japonia, insa Japonia are console pentru jocuri… dintotdeauna!
Iar cozile din fata magazinului din Beijing ii indreptatesc pe cei de la Microsoft sa spere ca aceasta lansare istorica va fi si un succes comercial.


Din pacate, se pare ca cele mai multe fotografii de la lansare au fost din Beijing si Shanghai. Unele au fost facute in aceasta dimineata (ieri dimineata – presupun) si nu in timpul evenimentului de la miezul noptii. In Beijing, un partener de lansare al Xbox l-a adus chiar pe gamer-ul profesionist Cao Mei.

Pana acum nu au fost prea multe postari de la celelalte magazine din China pe retelele media. Gamerii care au cumparat Xbox One in ziua lansarii au primit controllere speciale in cutii. Controllerele au inscriptionate cuvintele „China Prima Zi” deasupra butonului Xbox.
Microsoft nu a spus cate console Xbox vandute in China la debut ar face evenimentul un succes, omul de rand neputand decat sa isi dea cu parerea ce avantaj a avut Microsoft, fiind prima companie ce a lansat o consola in China.

Via Kotaku

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button