MORE

Xbox One, acum disponibil fara Kinect!

Microsoft a afirmat intotdeauna ca experienta Xbox fara Kinect este una incompleta. Fie pentru ca vanzarile la Xbox One nu le surclaseaza pe cele la PS4, fie pentru ca iadul a inghetat, se intampla inimaginabilul: Xbox One este acum disponibil si fara Kinect.

Evident, pretul consolei fara celebrul preriferic este doar 400 de dolari in Statele Unite, ceea ce la prima vedere pare chilipir. Microsoft au spus mereu ca acest periferic este esential pentru a te putea bucura pe de-a-ntregul de Xbox One si ca in viitor Kinectul va avea aplicabilitate si utilizari cate-n luna si in stele. De ce au renuntat la Kinect, dupa nici sase luni? Pe de o parte este cu siguranta concurenta Sony. Pe de alta, dezvoltatorii nu au prestat pentru Kinect la nivelul asteptat de Microsoft. Desi companii mari precum EA, Activision si Ubisoft au implementat suport pentru Kinect in jocurile lor, nu au facut-o in asa fel incat Kinectul sa devina o piesa decisiva, iar studiile arata ca nici jucatorii n-au prea imbtatisat metoda de interactiune prin gesturi sau comanda vocala cu jocurile preferate.

Microsoft afirma acum ca va ramane relevant Kinectul, dar trecerea de la o obligatoriu la relevant ne suna a inconsecventa. Actualul periferic, ar putea avea soarta precedentului, cel pentru xbox 360, care nu a fost niciodata luat prea in serios. Oricum Kinect nu mai este marketat ca o piesa decisiva a ecosistemului, si nu mai este considerat crucial pentru experienta de joc.

Tags

Related Articles

One Comment

  1. Mai au ei politica aia cu, imprumutatul jocurilor ?Eu chiar nu stiu ce aveau de gand sa faca o consola semi-comunista,kinectul asta o sa fie ingropat in locul in care a fost ingropat E.T

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close