Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Xbox One a vandut mai multe unitati in octombrie decat PS4

/
/
/

Razboiul dintre faimoasele console Xbox One si PS4 continua cu un pas destul de constant, fiecare tabara incercand sa dobandeasca un avantaj strategic in fata celeilalte. In momentul de fata, trend-ul pare sa tina mai mult cu consola japonezilor, dar americanii de la Microsoft nu se lasa cu una, cu doua si lucreaza de zor sa aduca noi aditii si titluri pentru cutia X.

Acum putin timp, un reprezentant Microsoft afirma ca multumita aparitiei Windows 10 si DirectX 12 consola lor va da un randament mult mai mare, deoarece nu poti sa folosesti DX 12 pe PS4, mai ales ca din ce am citit au umblat la memoria ram sa nu mai produca la fel de multa caldura.

E un pic amuzant, fiindca din punct de vedere al design-ului Xbox One este mai mare, iar power brick-ul este in afara carcasei, pe cand la PS4, avem de-a face cu dimensiuni mici si nu mai vorbesc de power brick care se afla in interiorul ei.

Uneori nu ar strica sa lasi mai mult spatiu de „manevra” pentru componente si aer, ca sa nu te trezesti mai tarziu ca incepe consola sa haraie de la caldura.

Intr-un raport recent, se pare ca Xbox One a reusit in luna Octombrie sa surclaseze ca numar de vanzari consola celor de la SONY. Poate o fi si Halo de vina cu Master „Chef-ul” lui.

[NPD]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar