GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Xbox One a primit o noua fata cu ocazia ultimul update lansat

Microsoft a lansat un nou update pentru interfata lui Xbox One, care este live saptamana asta. Cea mai mare modificare adusa de noul design este pagina principala a consolei. De acum, aceasta va afisa jocurile si aplicatiile cel mai des folosite, primele. In plus, ofera utilizatorilor posibilitatea de a adauga sau a sterge randuri de iconite si sa le modifice dupa bunul plac. De asemenea, faciliteaza si accesul rapid la Xbox Game Pass, Mixer si Microsoft Store.

Aceasta schimbare la fata este in teste de mai bine de jumatate de an. Schimbarea de look vine dupa ce am mai vazut niste update-uri asemanatoare odata cu introducerea Fluent Design in 2017, un redesign aproape complet in 2015 si alte actualizari care fac totul mai rapid in meniuri.

Pe langa schimbarile aduse paginii principale, Microsoft permite acum utilizatorilor sa isi personalizeze modul in care notificarile vor fi afisate pe ecran. Aceasta schimbare este utila deoarece poate preveni situatiile in care o notificare iti blocheaza vederea la ceva important de pe ecran. Este cu atat mai surprinzatoare, cu cat nu exista inca o astfel de optiune pe PC-urile ce ruleaza Windows 10.

Microsoft a mai lucrat putin si la jocuri si aplicatii cu ocazia asta. Au fost introduse iconite noi pentru jocuri trial si demo-uri pentru a le putea diferentia mai usor in lista. Pe partea de comunicare a fost introdusa posibilitatea de a vedea imagini format GIF in mesagerie.

Noul update pentru dashboard-ul lui Xbox One este disponibil chiar acum si consolele conectate la internet vor primi automat actualizarea cu numele de cod 10.0.18363.9135.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button