MORE

Xbox Music și OneDrive se unesc

Microsoft anunță ceea ce zvonurile și scurgerile de informații prevesteau în ultimele luni: interconectarea serviciilor Xbox Music și OneDrive. Cele două vor funcționa de acum înainte în tandem, permițându-vă să aveți un singur folder de muzică, de 20 de GB, sau de 100 de GB, dacă plătiți o taxă.

Veți putea accesa muzica voastră indiferent de dispozitivul Microsoft pe care sunteți. Poate fi un Xbox One, un Xbox 360, poate fi Windows 8, poate fi un telefon Windows, sau direct din web. Funcționalitatea nu este disponibilă ca standard pentru Android și iOS, din lipsa suportului pentru aplicația Xbox Music.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button