GamingPC&Consoles

Xbox Live și-a schimbat denumirea în Xbox Network

Microsoft și-a renumit serviciul Xbox Live în Xbox Network. Odată cu această schimbare, experiența online va fi actualizată pentru a reflecta noul nume. Compania a lansat și un comunicat oficial prin care a confirmat schimbarea.

Xbox Network se referă la toate serviciile care stau la baza rețelei Xbox, iar Termenii și Condițiile au fost actualizate. Noul nume a fost introdus pentru a diferenția mai ușor serviciile de abonamentul Xbox Live Gold.

Xbox Live a fost denumirea întregii rețele a consolei de la Microsoft încă de la primul său contact cu internetul. Între timp, același nume a fost folosit și pentru abonamentul online. De acum, Xbox Live Gold se va referi doar la abonamentul pentru acces la serverele multiplayer și la jocurile gratuite, în timp ce Xbox Network se va referi la serviciile online care alimentează experiența de utilizare a consolelor Microsoft.

Xbox Series X - X360

Xbox Network va introduce accesul gratuit la jocurile free-to-play

Schimbarea în Xbox Network nu este un subiect nou de discuție. Despre noua denumire se vorbea încă din perioada în care Microsoft voia să dubleze prețul pentru abonamentul Gold. Știm cu toții ce s-a întâmplat cu prețul, iar în urma acelor întâmplări nici schimbarea de nume nu părea că se va mai întâmpla.

Însă odată cu noul nume, Xbox va schimba puțin strategia. Xbox Live Gold nu va mai fi necesar pentru a putea juca titluri free-to-play precum Apex Legends sau Call of Duty Warzone. Strategia asta am văzut-o și la cei de la Sony și este o mișcare bună întrucât jocurile free-to-play devin din ce in ce mai populare. În curând, acestea vor fi complet gratuite și pe Xbox Network.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button