GamingRSS PaginaDeMedia

Xbox Live Gold nu va fi gratuit, contrar a ceea ce se zvonea

Consolistii au luat-o razna dupa ce pe internet au aparut niste zvonuri. Acestea spuneau ca Xbox Live Gold ar putea fi eliminat, accesul la gaming online pe consolele de la Microsoft fiind la liber. Chiar daca parea putin probabil, multi au muscat gogoasa asta. Microsoft a iesit insa in fata si a infirmat zvonurile.

Actualizarile la „Xbox online service” din Microsoft Service Agreements se refera doar la serviciile precum salvarile intre platforme si cererile de prietenie. Aceasta schimbare de limbaj a aparut fix pentru a diferentia aceste servicii de abonamentul Xbox Live Gold. Acesta din urma nu va suferi schimbari. Nu avem nici un plan sa renuntam la abonament. Este o parte importanta din experienta de gaming pe Xbox si va continua sa fie si in viitor. Microsoft

halo infinite

Zvonurile au fost alimentate si mai mult de anuntul ca Halo Infinite va avea un multiplayer free-to-play. Dar asta se poate intampla si fara Xbox Live Gold. Cel mai bun exemplu l-au oferit chiar cei de la PlayStation. Pe PS4 te poti juca cateva jocuri free-to-play fara sa platesti un abonament PS Plus. Asta este o veste buna pentru fanii Halo. Multi isi puneau problema ca utilizatorii de Xbox Series X vor fi in dezavantaj comparativ cu cei de pe PC care nu sunt nevoiti sa plateasca pentru abonament.

Dar poate ca inca exista speranta; cine stie cum se aliniaza planetele si Xbox Series S si Series X nu vor mai avea Xbox Live Gold. Poate ca serviciul va ramane doar pe generatia curenta, urmand ca acesta sa moara odata cu consolele curente. Cu siguranta vom afla mai multe detalii spre iarna, pe masura ce ne apropiem de lansarea consolelor next-gen.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button