GamingPC&Consoles

Xbox a lansat hanorace pentru controller la pretul de 25 de euro

Parcă mai ieri era vară și umblam în tricou și bermude pe stradă, iar acum țin un hanorac pe sub geacă. Și ca orice iubitor de gaming, țin la hardware-ul și accesoriile mele așa că hanoracele pentru controller de la Xbox mi-au atras atenția. Iar dacă vrei să îți ții partenerul de joacă la căldura asigurată de un hanorac creat special pentru el, poți comanda un astfel de accesoriu de pe Xbox Gear Shop.

Hanoracul este fabricat 100% din poliester și vine în două variante de culoare, fiecare cu un imprimeu special. Cel negru are un model honeycomb, în timp ce versiunea pe alb vine cu un camuflaj urban. Mai vin și cu fermoar, mâneci pentru controller și au chiar și glugă. Hanoracele sunt disponibile pentru pre-comandă la prețul de 121 de lei și perioada de livrare estimată este cuprinsă între 17 februarie și 4 martie 2023.

Cumva îmi pare rău că nu pot să comand așa ceva cu ocazia sărbătorilor, când ar fi avut ceva mai mult sens. Dar măcar o să mă pot asorta cu controller-ul pe care-l folosesc la PC în primăvară, când vremea va fi destul de bună cât să umblu doar în hanorac. Iar dacă sunt oameni interesați de un Xbox nou în această perioadă, un Series S de 512GB poate fi cumpărat de la Gamers.ro la numai 1.289 lei.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button