GamingPC&ConsolesTech&IT

Xbox Game Pass va ajunge și pe PC

De când a început să promoveze intens Windows 10, Microsoft și-a amintit că sistemul de operare poate fi folosit și pentru jocuri, așa că în ultimii ani a decis să o ia ceva mai moale cu apucăturile sale din era Xbox 360.

Sigur, tot avem un Microsoft Store și UWP, dar tot este oarecum o îmbunătățire față de Games for Windows Live, iar în curând vom primi încă un lucru. Xbox Game Pass pentru PC.

Dacă un știți despre ce este vorba, Xbox Games Pass este un abonament de 10 dolari/euro pe lună care vă permite acces instant la un catalog de cam 200 de jocuri din ograda Microsoft și nu numai, de la titluri vechi de ani de zile de pe Xbox 360, la titluri care doar ce au fost lansate. Compania, prin intermediul CEO-ului Satya Nadella, și-a exprimat intenția de a extinde Game Pass și pentru Windows 10.

Să însemne asta că veți avea acces la tot acel catalog masiv de jocuri pentru o sumă destul de modestă? Foarte probabil nu, pentru că lista de jocuri conține o varietate de nume care nu au fost portate vreodată pe PC, cum ar fi toată seria Gears of War, Halo 5 sau Halo Master Collection. Dar probabil veți putea juca lucruri precum Gears of War 4, Sea of Thieves sau jocurile Forza… și deodată oferta nu mai pare atât de atractivă pentru cei care nu au un volan acasă.

Detalii mai multe probabil vor fi dezvăluite în curând.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Daca iti faci cont pe UK de xbox live poti cumpara pe el game pass si dupa te loghezi in store cu acel cont si poti descarca deja de o luna de zile jocurile valabile pe PC … (play anywhere), metoda este testata de mine si niste amici am jucat forza horizon 4 si state of decay .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button