GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Xbox Game Pass se scumpeste incepand cu 17 Septembrie

Xbox Game Pass pentru PC s-a dovedit a fi un succes in perioada de beta. Dar dupa cum se asteptau multi oameni, pretul de cinci euro nu avea sa ramana asa pentru mult timp. Acum ca serviciul a iesit oficial din perioada Beta si odata cu acest pas, pretul va fi si el majorat.

Pe data de 17 Septembrie, pretul pentru Xbox Game Pass pe PC se va dubla, astfel va urca la 10 euro pe luna. Anuntul a venit direct de la Microsoft prin intermediul Twitter. Vestea buna este ca membrii deja activi nu vor simti din prima aceasta scumpire, ci vor fi taxati cu noul pret incepand de luna ce urmeaza. Singurii care vor trebui sa plateasca dublu sunt cei care isi fac abonamentul dupa 17 Septembrie.

Aceasta scumpire are insa sens. EA tocmai a anuntat ca serviciul EA Play va fi si el inclus in Xbox Game Pass, astfel abonatii vor avea acces si la titluri precum Titanfall 2, Need for Speed si se vor putea bucura si de trial-uuri de 10 ore pentru FIFA 21. Microsoft sustine ca Game Pass pentru PC si aplicatia de Xbox vor avea parte de schimbari pe data de 17 Septembrie.

Chiar si cu pretul majorat, Xbox Game Pass ramane de departe cel mai bun abonament de acest fel. Acesta ofera utilizatorilor acces la o multime de titluri importante chiar din prima zi de lansare si libraria de jocuri disponibile continua sa creasca. Odata cu lansarea noii generatii de Xbox Series S si Series X, sunt sigur ca vom vedea si mai multe aditii. Mai ales daca luam in considerare si faptul ca Series S nu va avea o unitate optica si pare a fi o consola gandita fix petnru acest scop.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button