ȘtiriTech&IT

Xbox Game Pass Ultimate îți dă gratis… Apple Music?

Cred că este corectă afirmația cum că Xbox Game Pass este unul dintre cele mai răspândite servicii printre gameri. ȘI asta pe bună dreptate, pentru că abonamentul îți oferă acces la peste 400 de jocuri, care mai de care mai bune, de la titluri indie până la jocuri AAA cum ar fi Assassin’s Creed și Forza Horizon 5.

Unde mai pui că, la pachet cu abonamentul Xbox Game Pass mai primești și EA Play, care îți oferă acces la mai toate jocurile interesante din catalogul EA, de la Star Wars Jedi: Fallen Order până la FIFA. Și începând de acum, Microsoft și-a unit forțele cu încă un gigant pentru a le oferi utilizatorilor Game Pass ceva în plus, dar nu vorbesc despre jocuri.

Acum poți face rost de trei luni gratis de Apple Music dacă ești abonat Xbox Game Pass Ultimate. Asta este o mișcare ciudată, ținând cont că Microsoft și cu Apple sunt rivali pe atât de multe segmente diferite de zeci de ani, dar se pare că banii fac legea de fiecare dată.

Și nu mă înțelege greșit, nu o zic ca și cum ar fi ceva rău. Până la urmă, primești ceva în plus pentru un abonament pe care îl plăteai deja, iar acel ceva este un serviciu robust de muzică, cu o grămadă de piese, playlist-uri noi actualizate în fiecare zi sau săptămână, videoclipuri la diferite melodii și Spatial Audio, unul dintre cele mai interesante funcții ale serviciului.

xbox game pass apple spatial audio

Dacă nu știi ce e Spatial Audio, pe scurt este o tehnologie care face muzica să se audă mai 3D. Practic, în loc să fie doar două canale audio (stereo), Spatial Audio se folosește de Dolby Atmos pentru a reda sunetele cu mai multă spațialitate. Asta este o explicație rudimentară și trebuie să asculți ca să vezi despre ce vorbesc, iar unele albume sunt masterizate mai bine decât altele, dar în general, eu țin această funcție activă.

De menționat este faptul că această promoție Xbox Game Pass este doar pentru utilizatorii care nu au avut în trecut un abonament activ sau care au acum, doar utilizatorii noi sunt vizați. Bine, pe lângă 3 luni de Apple Music mai primești și 3 luni de AppleTV+ dar acesta din urmă nu este disponibil în România.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button