GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Xbox Game Pass a ajuns la 15 milioane de utilizatori

Poate ca viitorul gaming-ului in cloud nu este atat de departe pe cat am crede. Microsoft tine sa ne demonstreze asta cu ajutorul lui Xbox Game Pass. Recent, serviciul a atins suma impresionanta de 15 milioane de utilizatori, iar acest numar este in crestere; mai ales dupa achizitia Bethesda si a studiourilor aferente si startul pre-comenzilor pentru Xbox Series X si Series S.

Cresterea cea mai mare a fost inregistrata in ultimele luni. Din 15 milioane de utilizatori, cinci milioane s-au alaturat acestui serviciul incepand cu luna Aprilie a acestui an. Asta se traduce printr-o crestere de 50% in ultimele sase luni. Oricum, nu ar trebui sa ne mire treaba asta. Xbox Game Pass a evoluat foarte frumos si vedem de la o zi la alta cum Microsoft isi da silinta sa faca din acest serviciu o experienta cat mai buna. Acum ca este iesit si din stadiul Beta si cu xCloud lansat, ne putem astepta la numere si mai mari in viitorul nu foarte indepartat.

Asta se datoreaza si ofertelor insa: utilizatorii noi au ocazia sa incerce serviciul pentru suma modica de un dolar. Practic ai o luna aproape gratuit, timp in care iti faci o idee daca este pentru tine sau nu. Iar odata ce te-ai abonat si prinzi gustul librariei imense la pretul a doua-trei pachete de tigari pe luna, ei bine, e o oferta prea buna ca sa o poti rata. Acum cu lansarea lui Xbox Series S cred ca Xbox Game Pass va deveni cu atat mai atractiv. Cu o consola de 300 de dolari cu un abonament de 15$ pe luna si joci cam tot ce vrei, indiferent ca e vorba de lansari noi sau jocuri mai vechi. Unde mai pui ca primesti si Xbox Live Gold?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button