PC&Consoles

X4: Foundations a fost anunțat

Înainte de Elite Dangerous, înainte de Star Citizen, înainte de această renaștere a jocurilor spațiale, genul era ținut în viață în mare parte de seriile Evochron și de X.

În urmă cu patru ani de zile, X Rebirth părea de parcă va aduce creația celor de la Egosoft într-o epocă nouă. Din păcate, ce am primit a fost rămășița unei variante eșuate de Xbox 360 a conceptului seriei, ce-a avut nevoie de ani de zile pentru a fi doar dezamăgitoare, în loc să fie un dezastru.

Egosoft vrea să spele păcatele lui Rebirth cu o continuare în toată regula, sub forma lui X4: Foundations.

Obiectivul acestui joc este cel de-a oferi o combinație dintre ceea ce era seria X înainte de Rebirth, și câteva din funcțiile suplimentare ce nu erau oribile care au fost adăugate cu acea ocazie. Așa că veți putea pilota fiecare navă din galaxie, veți putea avea flote mărețe, veți putea să vă plimbați prin navele voastre, interacționând cu echipajul clar vizibil, și veți putea construi un lanț economic de proporții cosmice, cu stații spațiale modulare personalizabile în detaliu. De aceasta dată veți avea și o componentă de cercetare, care vă permite să descoperiți tehnologie nouă

X4: Foundations nu are deocamdată o dată de lansare, jocul fiind abia în faza Alpha a dezvoltării.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button