Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

WWE Brawl… jocul WWE pe care il meritam?

/
/
/
/
image
img

Pana la inchiderea THQ, seria de jocuri WWE mergea destul de bine, cel putin in ochii cumparatorului, existand in 2011 un concept pentru un fighter 2.5D WWE numit WWE Brawl. 

Jocul avea cativa luptatori WWE extrem de cunoscuti, in diverse ipostaze, precum John Cena ca ofiter SWAT, “Stone Cold” Steve Austin ca… ceva proaspat iesit din Mad Max, si pe Vince McMahon intr-un costum care l-ar fi facut si pe Lex Luthor sa planga de invidie. Grafica se pare ca era similara cu WWE All Stars, doar ca modelul de lupta era 2,5D, similar cu actualul Mortal Kombat, fiind destul de departe ca model de gameplay raportat la restul jocurilor din serie. Sigur, jocurile WWE au mai avut ceva fightere 2D, dar nimic la nivelul acesta. 

Schitele aparute pe net apartin unui artist numit Rich Lyons, atat ele, cat si conceptul jocului fiind pus cap la cap in 2011, cand WWE Brawl a fost cel mai probabil…respins. Lyons a facut publice schitele pe blogul personal, dar au fost date jos extrem de repede, cel mai probabil din cauza unei interdictii din partea celor de la WWE.

Oricat ne-am dori sa vedem acest joc, licenta este acum in alte maini. Poate Take-Two iau aminte si realizeaza totusi acest titlu, fiind un concept nou care poate prinde destul de bine la public. Pe de alta parte, totul tine de fani, care sunt impartiti in doua tabere. Cei care au indragit si au jucat cu placere WWE All Stars, considerandu-l cel mai bun joc din serie, si cei care l-au urat pentru ca era…diferit. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. nu sunt mare fan al wrestling-ului,dar tipi din schite de mai sus sunt Hulk Hogan,John Cena,stone cold steve austin,big show si cam pe astia ii stiu eu si ultimul pare a fi Vince McMahon,dar nu sunt sigur

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar