GamingRSS PaginaDeMedia

WWE 2K22 va imprumuta idei de la jocuri clasice precum WWF No Mercy

Recunosc, cand eram pustan eram mare fan al wrestling-ului. Aici ma refer la nume precum RAW si SmackDown, nu sportul pe bune practicat de atleti seriosi. Ca rezultat, titluri precum SmackDown vs RAW m-au facut sa investesc sute de ore. De atunci gusturile s-au mai schimbat, insa am mai aruncat un ochi in copilarie. WWE 2K20 insa mi-a aratat ca si aceasta forma de entertainment s-a transformat in ceva ce am ajuns sa detest, mai ales tinand cont ce dezastruoase au fost ultimele lansari. WWE 2K22 vrea sa schimbe asta, iar echipa de dezvoltare a luat o pauza anul acesta. In acest fel, spera sa reimprospateze seria si sa imprumute elemente din titluri clasice precum WWF No Mercy.

Ne uitam la jocuri foarte iubite precum No Mercy sau Smackdown: Here Comes the Pain pentru inspiratie. De asemenea, atentia noastra se indreapta si spre alte jocuri moderne de fighting care au succes. Incercam sa construim o noua fundatie filosofica pentru joc. Incercam sa combinam elemente din aceste titluri de succes si sa le adaptam intr-un joc nou de wrestling care va stabili un nou standard.

Patrick Gilmore, Executive Producer, Visual Concepts

Gilmore spune ca vede sase stalpi de sustinere pentru WWE 2K22. In primul rand se leaga despre experienta superstar vs superstar, un nou sistem de fizica al obiectelor, experienta WWE, un sistem online mai solid, grafica mai buna si o suita de unelte pentru creatie mai avansate.

Anul acesta nu va gazdui o lansare din aceasta serie, astfel WWE 2K22 va fi precedat de WWE 2K Battlegrounds. Cel din urma este o alternativa arcade a universului WWE. Imi aminteste de WWE All Stars de acum cativa ani; un joc cu care m-am distrat maxim si pe care l-au apreciat pe atunci si prieteni care nu se uitau la wrestling, insa voiau un arcade fighter interesant.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button