Gaming

WWE 2K15: Urzeala Zvonurilor

Stim ca multi dintre voi se uita la wrestling. Este un sport care la noi in tara a prins destul de repede si aproape orice pusti in ultima vreme poate sa spuna cel putin doi wrestleri preferati. Fie ca vorbim de John Cena, Batista sau Undertaker (a carui infrangere la WrestleMania a fost o gluma proasta), wrestling-ul este extrem de popular la noi. Atat sportul, cat si jocurile, care, dupa falimentul THQ, pareau ca nu vor mai fi produse, pana cand licenta a fost cumparata de Take Two Interactive si astfel am primit un joc surprinzator de bun anul trecut. Totusi, WWE 2K15 mai are putin si apare, asa ca ne-am decis sa punem cap la cap toate zvonurile (credibile, in baza declaratiile wrestlerilor sau a conturilor de twitter ale acestora) si confirmarilor facute de studio si publisher. Asa ca hai sa enumeram ce stim exact pana acum.

Data lansarii: Avand in vedere ca 2K a anuntat ca jocul urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2015, deci ar trebui sa apara undeva in Octombrie sau Noiembrie anul viitor.

Xbox 360, PS3, PS4 si Xbox One: Din toate datele date publicitatii, pana in acest moment, dar si din declaratiile oficialilor, jocul este dezvoltat momentan pentru toate consolele, mai putin pentru PC… din pacate.

Fara Mick Foley/Mankind : Foley a declarat pentru CBS Radio ca a fost extrem de dezamagit de banii care i-au revenit din WWE Legends si ca nu stie daca este interesat sa mai apara in urmatorul joc WWE. Este mare pacat, pentru ca multe dintre momentele „faine” Monday Night Wars ar putea sa lipseasca din acest titlu, asta ca sa nu mai vorbim despre meciurile memorabile, precum cel cu Undertaker. 

Declaratia acestuia pentru CBS Radio: “Honestly, I’m probably not going to sign my Legends deal with WWE because I don’t think they did the right thing by the guys with the video game. The check was a little low. Last year, there was a bankruptcy, but this year there wasn’t. So, I don’t see the upside to signing the Legends deal when the carrot isn’t there dangling. So, I’m not going to sign my Legends deal.”

Trambulina lui Daniel Bryan: Acesta nu este un zvon, este o certitudine. Contul de Twitter oficial WWE 2K a anuntat acest lucru. Acum sa punem in perspectiva: Un meci Extreme Rules, Daniel Bryan, trambulina si o imaginatie bolnava. Fanii lui Bryan se vor bucura cu sigurnata.

Trambulina

trambulina 1Justin Roberts este prezent: Slava cerului si zeilor WWE. Celebrul prezentator de la inceputul luptelor, va face anunturile. Asta inseamna pentru fani o variatie mai mare la capitolul anunturi si autenticitate, mai ales atunci cand auzim in boxe: „From parts unknown”

justin roberts

Toti wrestlerii presedintelui McMann : In ultima vreme nu prea au aparut personaje noi in joc, lucru care a cam dezamagit fanii, arcurile narative ale acestora fiind de negasit, debutantii fiind dati la o parte. Pana acum. Este foarte posibil sa vedem in joc noile factiuni, noi arcuri narative si mai ales… lupte recente pe care le putem influenta si sa vedem cum ar fi fost daca…

wwe 2k15 roosterFara CM Punk? Unul dintre preferatii fanilor, CM Punk este una dintre aparitiile incerte in acest joc. Contractul acestuia cu WWE este valabil pana in Iulie 2014, iar lotul de personaje prezente in joc nu a fost anuntat pana acum. Este foarte probabil ca acesta sa nu fie prezent, revenind la ceea ce am spus mai devreme, si anume la faptul ca este posibil ca anumite arcuri narative sa nu fie incluse in joc.

cm-punk 2k15

Demolatorul Goldberg: WWE se pare ca doreste neaparat sa il includa pe Goldberg in WWE 2K15 ca personaj selectabil, asta fiind in concordanta cu faptul ca McMann, patronul WWE, il vrea la WrestleMania 31 intr-un meci. Nu putem spune ca suntem extrem de incantati de includerea acestuia in joc, mai ales ca buldozerul Goldberg are o competitor interesant in persoana lui Brock Lesnar. Un meci intre cei doi, chiar si in mediul virtual pare o idee geniala. 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button