MORE

Wreckfest este amanat pana in 2015

Lansarea racing sim-ului Project CARS de la Slightly Mad Studios va fi intarziata cu cateva luni, astfel, nou intitulatul Wreckfest este amanat pana in 2015.

Initial programat sa iasa pe piata in Noiembrie, jocul nu va vedea lumina zilei pana undeva in Martie 2015, stire confirmata astazi de editorul Bandai Namco. Se pare ca intarzierea va da studioului mai mult timp pentru a face ultimele schimbari si, mai important, sa evite astfel perioada foarte competitiva a sarbatorilor.

Development Directorul Andy Garton afirma ca decizia de a intarzia lansarea jocului „a fost luata in primul rand deoarece cateva alte jocuri importante si-au anuntat lansarea in aceeasi perioada”. Acesta a mai adaugat: „Stim ca este greu de crezut, dar acest lucru ar fi avut un impact imens asupra vanzarilor initiale ale jocului, devenind imediat evident ca trebuie sa ne indepartam de restul lansarilor de sarbatori si sa ne concentram pe o data mai realista”. Apreciem sinecritatea!

Garton afirma de asemenea ca Project CARS inca mai are nevoie de retusuri si schimbari, iar daca jocul era lansat la data planificata in Noiembrie „nu ar fi avut nivelul de calitate la care jucatorii s-ar fi asteptat”. Inca o bila alba pentru franchete!

Bandai Namco a confirmat intarzierea lansarii: ”Schimbarea datei de lansare permite astfel jocului o sansa garantata de succes, vizibilitate si de asemenea oportunitatea de a imbunatati jocul pana la standardul ridicat pe care noi si comunitatea il asteptam”. Se admite!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. In titlu si poza spuneti de Next Car Game(Bugbear Entertainment) care se va numi Wreckfest, iar apoi in articol de Project Cars(Slightly Mad Studios), despre care e vorba pana la urma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button