PC&Consoles

WoW Tokens capătă noi utilități

De ceva vreme aveți posibilitatea de a cumpăra cu bani reali, sau cu bani virtuali, WoW Tokens, jetoane speciale care pot fi folosite la achitarea taxei lunare de World of Warcraft. Iar acum vine vestea că utilitatea acestor jetoane va fi extinsă.

Blizzard anunță că de acum înainte alte trei din jocurile companiei se pot folosi de acestea. Mai exact, jucătorii au opțiunea de-a converti WoW Tokens în bani pe contul lor de Battle.net care apoi pot fi utilizați la achiziția de cutii în Overwatch, pachete de cărți în Heathstone și eroi cu tot cu skin-uri în Heroes of the Storm.

Desigur, există și un mic dezavantaj aici. Un jeton poate fi revendicat doar pentru suma aproximativă de 15 dolari, deși prețul său este de 20 de dolari/euro, așa că nu aveți parte de o conversie 1:1. Opțiunea nu prea este menită pentru cei care cumpără cu bani reali jetoanele, ci pentru cei care le iau cu aur în World of Warcraft. În special cei care au foarte mult aur în World of Warcraft și pur și simplu nu mai au la ce să îl folosească, așa că acum îl pot cheltui și pe alte jocuri Blizzard.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button