GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Worms Rumble este cel mai interesant battle royale din ultima vreme

Cred ca Worms a fost o parte din copilaria multora dintre noi. Nu doar o data am pierdut o noapte intreaga jucand cu prietenii si nu doar o prietenie a fost stricata intr-una dintre acele nopti. Iar daca jocul normal vi se parea enervant si frustrant pe alocuri, cum ati reactiona daca v-as spune ca acum o sa fie battle royale? Ei bine, viermii revin iar numele urmatorului titlu din serie va fi Worms Rumble. Si partea cea mai buna este ca lansarea este la o aruncatura de bat, in Decembrie 2020.

Jocul va fi lansat pe 1 Decembrie 2020 pentru PlayStation 4/5 si Steam, avand si suport cross-play. In plus, pentru cei care vor sa puna mana mai rapid de Worms Rumble, il pot juca in open beta in perioada 6-8 Noiembrie. Versiunea de test a jocului va include modurile Last Worm Standing si Last Squad Standing.

Worms Rumble renunta la gameplay-ul pe ture cu care eram obisnuiti pana acum in favoarea unui mod de actiune in timp real. Asta inseamna ca jocul va fi si mai haotic, dar va deschide noi posibilitati de joc. In rest, same old, same old. Grafica ramane asemanatoare dar cu cateva efecte si texturi demne de 2020.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button