Gaming

World of Warcraft si noul Blood Elf

Blizzard a prezentat noul look aproape upgradat al rasei Blood Elf, ceea este un pic ciudat, având în vedere că multe dintre celelalte modele de caractere sunt deja în joc, ca parte a abia lansatului Warlords of Draenor.

„Suntem conștienți de faptul că nu este ideal amestecul de modele de personaje mai vechi lângă modelele noi de personaje”, recunoaste  Blizzard intr-un post pe blog, „mai ales daca se întâmplă să fii un jucător al Blood Elfilor”.

Blizzard spune că, în timp ce ei nu au un ETA exact pentru upgrade-ul Blood Elf de a functiona live, ei spera ca vor putea să rezolve ultimele modificari repede.

„Hoarda clasica a fost intotdeauna despre brute, sânge, și tunete”, scrie artistul senior Dusty Nolting. „Blood Elfii aduc un pic de subtilitate Hoardei, și cred că a fost unul dintre cele mai importante aspecte care  au trebuit pastrate ale Blood Elfilor”.

„Modificarile noastre doar ne oferă o șansă de a defini personajul si sa ne concentram pe asta. Anatomia, atat caracterelor de sex feminin cat si  a celor de sex masculin, trasaturile faciale, detaliile si  parul, toate vor primi o actualizare, păstrând în același timp aspectele iconice, si aducând caracterele la nivelul celorlalte modele noi de caractere”.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button