Gaming

World of Warships ridică ancora luna aceasta

Wargaming anunță că, după o fază de testare îndelungată, World of Warships va fi disponibil tuturor începând cu luna aceasta, din 17 Septembrie.

Continuând tradiția începută cu World of Tanks, World of Warships vă permite să preluați control direct asupra unei nave de război, ca parte dintr-o flotă ce va trebui să înfrunte forțele inamice pe zone de bătălie întinse. World of Warships va fi lansat la apă cu patru clase de nave: crucișătoare, port-avioane, distrugătoare și vase de război în toată regula.

Navele vor fi separate inițial în doi arbori, pentru nave americane și nave japoneze istorice. Pe parcursul următorilor ani, vă puteți aștepta ca jocul să primească pe cât de mult conținut a fost adăugat și în World of Tanks.

Cât timp s-a aflat în vaza de testare Beta, World of Warships a fost jucat de mai bine de 2 milioane de oameni, ce au petrecut în medie 3 ore pe zi cutreierând mările, scufundând opoziția, sau fiind scufundați de opoziția ce nu a petrecut 3 ore pe zi jucând, ci de la 7 ore în sus.

World of Warships simbolizează completarea setului de jocuri pe care Wargaming (și Gaijin/Choice Provisions) îl avea în plan după succesul lui World of Tanks.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button