Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

World of Warcraft: Warlords of Draenor, o experienta cu nervi si mentenanta sustinuta!

/
/
/
/
image

Am auzit o mulțime de afirmatii de genul: „este ok!” in ceea  ce privește problemele pe care World of Warcraft : Warlords of Draenor le-a avut în această săptămână, odata cu afluxul foarte mare de jucatori care s-au intalnit pe servere laggy, cozi lungi in queue, și atacuri DDoS. Dar suntem siguri că Blizzard ar prefera sa nu aiba nici o problema, motiv pentru care studioul a tinut la curent comunitatea din ora in ora pentru a face cunoscute eforturile in stabilizarea jocului.

Warlords-of-Draenor

Blizzard spune că  în prezent monitorizeaza serverele si au observat o îmbunătățire a performanțelor in întreaga lume. Zilele trecute studioul a realizat remedieri rapide, și a crescut capacitatea diverselor servere.

Dar unii jucători au avut reactii extreme. Moderatorul de baza al rubreddit-ului WoW a inchis subreddit-ul seara trecuta in semn de protest fata de dificultatile pe care le-a intalnit la conectare. În timp ce forumurile au fost restaurate cu scuzele de rigoare de la alti mods Reddit, utilizatorii inca  se cearta in legatura cu aceasta problema.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar