GamingPC&ConsolesȘtiri IT

World of Warcraft va primi suport pentru DirectX 12

De milenii întregi arde o întrebare fără egal în popor, un mister care până acum nu a fost elucidat, dar a cărui demistificare este iminentă. Când va trece World of Warcraft la DirectX 12?

Răspunsul pare a fi „oricând apare Battle for Azeroth”, fiindcă cea mai recentă variantă de testare a expansion-ului, aflat în stadiul Alpha, indică adăugarea suportului pentru DirectX 12. Asta înseamnă că jocul, în teorie, ar trebui să funcționeze ceva mai bine, folosindu-se mai eficient de procesor.

Sigur, vorbim de un joc ce poate fi rulat în momentul actual pe un cartof, dar cartoful acum va putea să fie mai umil în ceea ce privește performanța, deoarece ar trebui să se folosească mai bine procesorul. Iarăși, asta este teoria. Practica va fi ceva complet diferit și nu pot să vă spun cu siguranță cât de bine ar putea să meargă World of Warcraft pe DirectX 12.

Pe lângă suportul pentru acest API, World of Warcraft Battle for Azeroth va… sincer, nu știu cu siguranță, la mine s-a cam rupt filmul cu Warlords of Draenor.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button