MORE

World of Warcraft va permite sa aduceti inapoi personajele sterse

Viata urmeaza sa devina ceva mai usoara pentru toti pasionatii de World of Warcraft, care va permite sa aduceti inapoi personajele sterse.

Noua aptitudine va fi adaugata ca parte din update-ul continutului Warlords of Draenor. Dar evident, exista cateva limitari cu privire la personajele ce pot fi aduse inapoi la viata:

Personajele sub lvl 10 si Death Knights de lvl 55 nu sunt eligibile pentru a fi resuscitate;
Personajele intre lvl 10 si 29 nu vor mai putea fi recuperate dupa 90 de zile;
Personajele intre lvl 30 si 49 nu vor putea fi recuperate dupa 120 de zile;
Toate personajele peste lvl 50 sunt eligibile si pot fi resuscitate oricand.
Toate personajele readuse la viata vor avea toate vrajile, gems-urile si item-ele intacte, astfel incat nu va fi nevoie sa “reconstruiti” personajul inainte de a-l arunca iar in mijlocul actiunii.

Actiunea poate fi folosita o data la 30 de zile, prin urmare ar fi intelept sa actionati cu grija inainte de a cobora ciocanul asupra tuturor personajelor voastre.

Si numele personajelor sterse vor fi pastrate pentru o anumita perioada de timp, timp in care creatorul original poate revendica numele pentru un alt personaj. Pentru a inapoia numele unui personaj readus la viata, noul personaj va trebui rebotezat, transferat sau sters cu totul. Ce bine ar fi daca ar exista o astfel de optiune pentru toate actiunile…

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button