GamingPC&ConsolesȘtiri IT

World of Warcraft va fi gratuit acest weekend pentru foștii clienți

Dacă aveți un cont World of Warcraft și nu ați mai dat o raită prin Azeroth de ceva vreme, Blizzard vă invită să reveniți în joc pentru câteva zile. În perioada 21 martie – 24 martie, toate conturile inactive vor putea fi accesate, permițându-vă să vă întoarceți gratuit în acest weekend. Și cu progresul foarte rapid al lui World of Warcraft, puteți face multe lucruri în trei zile.

Chiar dacă nu ați ținut pasul cu expansion-urile, veți fi actualizați la un cont Legion, astfel încât veți putea să jucați tot jocul până la Battle for Azeroth. Veți putea totuși să încercați unele dintre lucrurile noi introduse în ultimul expansion, dar numai prin intermediul unui trial de trei ore. Procesul poate fi repetat cu până la 12 caractere în timpul weekend-ului.

World of Warcraft se schimbă dramatic cu fiecare expansion, astfel încât veți avea mult de recuperat dacă ați pierdut câteva. Întreaga lume, clase, rase și mecanici au suferit modificări. Battle for Azeroth a introdus, de asemenea, războaie aliate la rasele existente care trebuie să fie deblocate înainte de a putea crea un personaj nou. Din păcate, nu veți avea timp suficient pentru a face acest lucru în weekend.

Vă recomandăm să încercați un Demon Hunter. Ei sunt clasa perfectă pentru a explora Legion, având în vedere legăturile clasei cu povestea, și veți obține în mod automat o mulțime de abilități interesante, echipament și un mount, toate astea în timp ce doar parcurgeți povestea prologului. După aceasta, veți fi gata să vă ocupați imediat de misiunile din expansion. De asemenea, au aripi și lasere din ochi devastatoare. Sunt superbi.

Pentru a avea acces nu trebuie să faceți nimic special. Doar instalați aplicația Battle.net (dacă nu o aveți deja instalată), descărcați jocul și jucați. Și dacă decideți să rămâneți în joc după sfârșitul săptămânii gratuite, Battle for Azeroth este la reducere până pe 31 martie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button