GamingRSS PaginaDeMedia

World of Warcraft Shadowlands – Jucatorii fac level maxim in doar 6 ore

Probabil una din cele mai asteptate lansari pe final de an. Shadowlands, noul expansion pentru World of Warcraft, a aparut aseara in toata lumea. Si, ca parte din traditie, jucatorii de WoW s-au pus cuminti la coada, sa-si astepte randul la logare, in conditiile in care toti cei care si-au cumparat expansiunea au inundat efectiv serverele.

Asta nu i-a impiedicat pe adeptii speedrunning-ului sa gaseasca cea mai rapida metoda prin care sa atingi nivelul maxim. Fie ca-s de la Alliance sau Horde, acestia s-au aliniat cu mic, cu mare, la linia de start si si-au pus pe treba. Si au pierdut instant in favoarea unui youtuber de top in comunitatea World of Warcraft.

DesMephisto a reusit sa faca level 60 in 5 ore si 37 de minute, creandu-si propria strategie, pe care a impartasit-o online sub forma unui ghid detaliat. Ghidul te ajuta sa ajungi de la 50 la 60 in cel mai scurt timp cu putinta, oferindu-ti instructiunile pas cu pas.

Shadowlands introduce o serie de zone noi, printre care The Maw, Oribos, Bastion, Maldraxxus, Ardenweald si Revendreth. Ghidul lui DesMephisto te poarta prin toate acestea, ajutandu-te sa completezi cat mai rapid main story-ul din noul expansion World of Warcraft si sa faci si level maxim intre timp.

Blizzard s-au decis de vreo doi ani sa schimbe abordarea in ceea ce priveste leveling-ul, pentru ca acesta sa fie si beginner friendly, dar sa evoce si un sentiment de nostalgie, adica momentele de pe vremea clasicului World of Warcraft. Prin urmare, daca lasam de-o parte World of Warcraft Classic, ne este pus la dispozitie un downgrade al level-ului maxim. Se trece de la 120 la 50, iar odata cu lansarea lui Shadowlands, atingem 60 ca level cap.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button