MORE

World of Warcraft Legion soseste in august

Activision-Blizzard anunta ca Legion, cel mai nou expansion al lui World of Warcraft, va sosi in ziua de 30 august 2016.

In Legion continua aventura de unde a ramas in Warlords of Dreanor, cu invazia lui Gul’dan a Azeroth-ului. Astfel, Hoarda si Alianta vor trebui sa isi „uneasca” din nou fortele pentru a infrange noua amenintare. Iar in ajutorul lor vor vin si catva inamici mai vechi, cum ar fi Illidan Stormrage si clasa Demon Hunter.

Cea mai mare parte din actiunea lui Legion se va petrece in Broken Islands, un nou continent foarte mare de explorat. Aici veti gasi numerosi inamici noi si phat loot destul cat sa va satisfaca setea de colectionat obiecte stralucitoare. Aveti chiar ocazia sa obtineti propriul vostru artefact legendar pe care sa il imbunatatiti cu timpul. Mergand pe ideea ca din moment ce toata lumea va avea un Frostmourne, macar astfel va exista un strop de varietate.

Noul nivel maxim este 110, si daca veti face precomanda jocului de la Altex sau Media Galaxy veti primi boost-uri pentru nivelul 100 si acces la clasa Demon Hunter chiar inainte de lansarea lui Legion.

Cei care vor sa se inregistreze la beta test pot accesa pagina oficiala a expansion-ului, pe wowlegion.com.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button