MORE

World of Warcraft este gratuit daca mergi la film

Blizzard chiar a mers mai departe cu ideea de-a oferi exemplare gratuite de World of Warcraft celor care se duc la cinematograf sa vada filmul Warcraft: The Beginning, iar promotia este valabila si in Romania.

Cei care decid sa vada filmul la Grand Entertainment, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si MOVIEPLEX CINEMA vor primi alaturi de bilet si un cod care poate fi revendicat pe Battle.net pentru a obtine World of Warcraft in varianta sa completa.

Jocul va include fiecare expansion, inclusiv Warlords of Draenor, si abilitatea de-a juca nestingherit timp de 30 de zile. Codurile pot fi folosite pana pe data de 1 august, asa ca ar fi bine sa le activati rapid, si pot fi aplicate doar la un cont nou. Adica nu puteti folosi acest cod pentru a va reactiva contul la care nu ati mai platit taxa lunara. Puteti in schimb sa faceti un cont nou si sa va bucurati de continutul lui World of Warcraft.

Premiera filmului va avea loc la inceputul lunii viitoare, iar oferta este valabila intre 3 si 19 iunie. Pentru detalii accesati paginile cinamtografelor care gazduiesc aceasta promotie.

Cei care nu se duc la film, dar tot joaca World of Warcraft, vor primi oricum o recompensa speciala in joc, sub forma catorva obiecte care sa comemoreze aceasta ecranizare indelung asteptata.

[Activision-Blizzard Romania]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button