GamingRSS PaginaDeMedia

World of Warcraft Classic va introduce servere de Burning Crusade

Nu-i așa că ți-e dor de vremurile de odinioară? World of Warcraft Classic știe asta, pentru că în momentul în care acesta a devenit live, toată comunitatea a sărit parcă în aer. Nu-i așa că ți se pare că epoca de aur a WoW-ului a apus odată cu Mists of Pandaria? Și că singurul expansion ale cărui modificări nu te-au șicanat a fost Cataclysm?

Ei bine, aș putea spune că mă regăsesc printre aceștia. Am rămas foarte, foarte, foarte în urmă cu tot ceea ce înseamnă WoW, iar toate amintirile mele legate de acest MMO sunt învăluite de fiordurile din Wrath of the Lich King, Outland-ul din The Burning Crusade și Baradin Hold-ul din Cataclysm.

Într-un fel, expansion-urile cele noi au și ele părțile lor interesante. Ca poveste, ca zone, ca și conținut, însă devine debusolant, și parcă mai fain era să mergi pe jos până în Tirisfal Glades ca să poți descoperi zepelinul. De altfel, World of Warcraft Classic este remediul pentru această nostalgie cruntă.

Și, cum următoarele două expansion-uri nu modifică drastic înghețata de vanilie a clasicului, Blizzard s-a gândit să bage și primul expansion, adică The Burning Crusade. Așa cum a ieșit din pântecele studioului în 2007, Burning Crusade crerște level cap-ul la 70 și te invită să faci primii pași de la Hellfire Peninsula și Zangarmarsh pâââână în vârf de Black Temple.

Serverele vor fi introduse în curând pe World of Warcraft Classic, iar jucătorii vor putea alege dacă să rămână în continuare la înghețata lor de vanilie cu aromă de level 60 sau să treacă de Dark Portal și să facă level 70. De altfel, the Burning Crusade este inclus în subscripția pentru clasic, așa că poți oricând să faci o tranziție între acestea dacă te plictisești.

Tot ce mai vreau de la viață este și Wrath of the Lich King și Blizzard se poate opri. Gata, stop, halt! Ar fi culmea să ne trezim cândva cu un Classic Shadowlands…Nu toți vrem toate modificările, ok? Poate noi vrem să dăm cu goldul ca să învățăm spell-uri noi. Așa, de dragul copilăriei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button